Eigen plaatsingsdienst

Wilt u uw tegels, natuursteen, laminaat, parket of click vinyl vloer laten plaatsen? U zoekt een betrouwbare partner die streeft naar een kwalitatieve plaatsing en met oog voor elk detail? Dan is Carro Casa zeker een goede keuze.

Zo hebben wij een eigen professionele plaatsingsdienst die de door u bij ons aangekochte vloer plaatst naar uw wensen.
Wij streven naar hoog gekwalificeerde vaklui die al jaren in het vak zitten.

Carro Casa, specialist in plaatsing van tegels

Met twee generaties aan ervaring is familiebedrijf Carro Casa een vaste waarde in de wereld van tegels en badkamers. Elk jaar renoveren wij badkamers, livings, keukens en terrassen tot echte pareltjes. Vanaf het eerste gesprek is het doel van onze experts om u de mooiste en meest comfortabele ruimte te geven.

Jaarlijks renoveren wij tientallen interieurs. Bijgevolg hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in verschillende interieurstijlen en indelingen van ruimtes. Van modern, minimalistisch tot landelijk en klassiek. Carro Casa volgt de laatste trends. Bovendien beschikken wij als invoerder van keramische tegels over een zeer uitgebreid gamma aan vloer- en wandtegels, maar ook natuursteen, parket en laminaat. Zo kiest u bij de renovatie van uw project onmiddellijk het juiste product.

Hoe gaan wij te werk ?

Elke werf is anders en kan ervoor zorgen dat we anders te werk gaan, maar over het algemeen hebben we een stappenplan opgebouwd waardoor u weinig tijd verliest en wij snel bij u kunnen beginnen.

Eerste ontmoeting

Eerst en vooral komt u best langs naar onze showroom, zo kan u onze firma en ons aanbod leren kennen. We lopen graag met u even rond als u dit wenst om samen met u de vloer van uw dromen te zoeken. Als u deze heeft gevonden maken wij graag een offerte op voor u, het is dan ook wel raadzaam om bij uw bezoek eventueel een plan of de afmetingen mee te nemen.

Afspraak

We maken een afspraak bij u ter plaatste om de situatie te bekijken en samen de mogelijkheden te bespreken. Op deze manier kunnen wij dan ook alle mogelijke verrassingen vermijden.

Offerte

2 weken later ontvangt u van ons een voorlopige offerte. Een definitieve keuze van toestellen en tegels is er nog niet gemaakt. In de offerte voorzien we gemiddelde prijzen van toestellen, wandtegels en vloertegels. Zo hebt u al een concreet idee van het budget. Deze offerte is totaal vrijblijvend.

Beslissing en opmeting

Na de offerte kan u rustig thuis de offerte even overlopen, mocht u met ons willen samenwerken laat u een seintje en komt onze plaatser de werf eens bezoeken om definitief alles na te meten, zo is de kans klein dat we tekort komen tijdens de plaatsing. Tijdens dit bezoek zal onze plaatser samen met u alles nog even overlopen en eventueel indien dit al mogelijk is voor u een afspraak maken om de datum(s) van plaatsing in te plannen.

Startdatum

Na uw akkoord van de orderbevestiging en het plan wordt er een definitieve startdatum bevestigd. Door onze nauwkeurige voorbereiding en planning kunnen de werken mekaar naadloos opvolgen. Goede afspraken maken goede vrienden.

Plaatsing en oplevering

Wij plaatsen uw nieuwe vloer volgens de regels van de kunst en na het plaatsen leveren wij uw vloer op, zodoende u kan beginnen met de ruimte verder in te richten.

Service en na verkoop garantie

Mocht u na de plaatsing toch nog een probleem hebben kan u rekenen op onze plaatsingsgarantie. Komt er eventueel een plintje los, of is er een probleem. Bel of mail ons gerust dan zorgen we ervoor!

Ben je op zoek naar een onderneming om keramische tegels te plaatsen? Carro Casa steekt een handje toe! Onze ploeg met de beste vakmensen geven we zowel woningen als publieke plaatsen vorm. Kies ook jij voor het grootste comfort? Dan praten we graag over de aanleg van jouw vloeren in onze winkel in Zaventem.