Diverse keramische badkamertegels

24-05-2018

Keramische tegels zijn één van de meest gebruikte materialen in de badkamer. Ze zijn makkelijk te reinigen, waterdicht en verkrijgbaar in tal van kleuren en formaten. Carro Casa heeft een enorm gamma aan badkamertegels. Je kan kiezen tussen wandtegels in de meest diverse kleuren en soorten. Ons aanbod aan keramische tegels is ruim en biedt je de mogelijkheid om voor elke badkamer een gepaste tint te vinden.

Badkamers voor elke stijl

Bij badkamers zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo heeft u de keuze tussen keramische badkamertegels, faïencetegels, natuursteen tegels, keramische grestegels en mozaiek tegels. Bovendien voor elke categorie heeft u nog eens de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en zijn badkamertegels verkrijgbaar in vele formaten.

Wandtegels voor elke badkamer

Badkamertegels bestaan in alle verschillende vormen, kleuren en afmetingen, waardoor je dus eindeloos mee kan combineren. Bovendien bestaan ze in verschillende motieven waarbij je je creativiteit de vrije loop kan laten.

Mat, satijnglans of hoogglans gepolijste afwerking. Voor elke sfeer in de badkamer die je creëren wil, hebben wij het geschikte assortiment aan badkamertegels: mozaiek tegels, cementtegels, glasmozaïek, tegels houtlook, marmer tegels, witte tegels en travertin tegels. Voor elk wat wils, met telken één rode draad: kwaliteit is belangrijk bij de keuze van je badkamertegels.

Formaat van de badkamertegels

Tegels zijn verkrijgbaar in tal van vormen en afmetingen. De keuze hangt af van je persoonlijke voorkeur en zal grotendeels het eindresultaat van je badkamer bepalen. naargelang je kiest voor grote of kleine keramische badkamertegels, zal je rekening moeten houden met een aantal punten:

Kleine tegels of mozaiek tegels

  • Wanden die niet waterpas staan, vallen harder op door de voeglijnen
  • Mozaiek in de badkamer, vergt meer werk dan grote tegels voegen
  • Bij glasmozaiek op net is slijpen in principe niet nodig

Grote badkamertegels

  • Het bepalen van de voeglijnen vraagt meer denkwerk
  • Minder voegwerk wat de kans op doorlating water vermindert
  • Moeilijker werken rond buizen en andere obstakels

Het onderhoud van je badkamertegels

Alle badkamertegels hebben specifieke eigenschappen op het vlak van gebruik en onderhoud en is bepalend voor het uitzicht van je badkamer. Op die manier kan je een badkamerbekleding samenstellen die stijlvol en gebruiksvriendelijk is én in de lijn ligt van je budget.

De perfecte wandtegels vind je bij Carro Casa

Keramische wandtegels gebruiken in je badkamer is steeds een goede keuze. Deze tegels zijn namelijk duurzaam en makkelijk te onderhouden. Twee belangrijke aspecten voor je badkamertegels. Ze bestaan ook in diverse kleuren en afmetingen. Zoek je de perfecte wandtegels voor je badkamer die een harmonieus geheel uitstralen, kom dan zeker eens langs bij Carro Casa in Zaventem