Ons divers aanbod aan tegels

09-08-2018

Je vloer is de basis, de fundering van je interieur. Er lijdt dus geen twijfel dat een doordachte interieurvormgeving essentieel is om tegels te vinden die helemaal jouw ding zijn. Of je nu vloertegels, terrastegels of wandtegels nodig hebt, bij Carro Casa hebben we het allemaal. En dat volgens élke woonstijl! We werpen alvast een blik op onze wijde waaier aan tegels.

Klasse tegels voor binnen en buiten

Zowel publieke plaatsen als je eigen woning kunnen volledig worden afgewerkt met tijdloze, slijtvaste tegels. Ga je een zwembad aanleggen? Dan vind je bij Carro Casa vast en zeker mooie tegels die voor een originele uitstraling zorgen.

Tot onze collectie behoren tal van duurzame keramische tegels of natuursteen tegels die ideaal zijn voor jouw oprit of gevel. Ook jouw terras krijgt een nieuwe look dankzij moderne of klassieke terrastegels. Verder kan je bij een bezoek aan onze toonzaal tegels kopen die een meerwaarde zijn voor je inkomhal, slaap- of woonkamer. Of wat dacht je van prachtige wandtegels voor je badkamer die een bad nemen nog aangenamer maken?

Kiezen uit tal van keramische en natuursteen tegels

Bij Carro Casa maak je kennis met een up-to-date collectie keramische tegels en natuursteen tegels. Enerzijds zijn onze keramische tegels erg sterk en onderhoudsvriendelijk.

Anderzijds haal je verfijning in huis met tegels in natuursteen aangezien elk exemplaar uniek is in motief en kleur. Verder word je aangenaam verrast door de talrijke opties op het vlak van formaten, diktes, afwerkingen en dessins. Hou je het liever traditioneel? Dan is een merkwaardige imitatie van Bourgondische steen misschien iets voor jou. Of ben je eerder fan van de minimalistische, industriële stijl? Keramische tegels kopen met een cement look is in dat geval een eigentijds alternatief.

Tegels volgens de nieuwste trends

Carro Casa volgt steeds de laatste tegel tendensen op! Zo kan je tegenwoordig je smaak doortrekken door keramische of natuursteen tegels niet enkel op je vloer te plaatsen, maar ook je muren ermee te bekleden. Ga daarnaast voor grote tegels als je een verruimend effect wilt creëren in kleinere kamers.

Of wat dacht je van tegels met een vintage look? Deze zorgen voor een leuk contrast met een strak en sober interieur.

Carro Casa tegels: voor elk wat wils

Keramische tegels met hout print, matte wandtegels, mooie terrastegels, ... Bij Carro Casa laat je je verleiden door tegelsoorten die tot de verbeelding spreken. En dat volgens jouw budget! Kom dus zelf het brede assortiment en de talrijke afwerkingsmogelijkheden ontdekken in onze toonzaal in Zaventem!