Aan de slag met de Carro Casa room viewer voor vloeren en wanden

Creëer uw droomkamer met de Carro Casa room viewer voor vloeren en wanden.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe die droomvloer die u op het oog hebt, eruit zou zien in uw eigen huis, in plaats van in een showroom of op onze website? Nou, we hebben precies wat u zoekt.

Met een paar klikken op onze room viewer kunt u precies zien hoe het door u gekozen product eruit zal zien in verschillende kamers, of u kunt zelfs een foto van uw eigen huis uploaden om te zien of het perfect past.


Hoe de Carro Casa visualiser te gebruiken

Stap 1

Wanneer u onze prachtige collecties vloer- en wandtegels bekijkt, krijgt u de mogelijkheid om deze te bekijken in mijn kamer.

Wanneer u klikt op deze link komt u terecht in onze room viewer.


Stap 2

Beslis of u één van de kamers wilt gebruiken die vooraf in de room viewer zijn geladen, of een foto van uzelf.
Dankzij een geniaal stukje technologie zal onze visualisator de vloer- en wandbedekking detecteren in de foto's die u uploadt. Goed, hè?


Stap 3

Aan de linkerkant ziet u een selectie van prachtige vloeren om uit te kiezen! De handige filters maken het makkelijk om precies te vinden wat u zoekt.
Klik op het hartje in de rechterbovenhoek van een productstalen om het aan uw favorieten toe te voegen. U kunt dan heel gemakkelijk terugspringen naar producten die u eerder hebt bekeken, zodat vergelijken een fluitje van een cent is!


Stap 4

U ziet uw gekozen product op de vloer verschijnen in de kamer die u hebt gekozen of geüpload, en er is een handige link naar de productpagina rechtsboven in het scherm voor gemakkelijke referentie.
U zit ook niet vast aan één configuratie. Gebruik onze knop Oppervlak roteren bovenaan om de legrichting van de vloer te veranderen, wat een verrassend groot verschil kan maken met vloeren met patronen en planken.


Stap 5

Niet alleen de vloer kan aangepast worden, maar eveneens de wanden. Handig wanneer je een combinatie wil uitproberen.Stap 6

Het menu aan de rechterkant heeft nog meer mogelijkheden! Als u een product vindt dat er prachtig uitziet en u weet hoeveel u nodig hebt, kunt u de link naar de productpagina klikken om meer informatie te hebben over het gekozen product.

Daarnaast krijgt u ook de mogelijkheid om al uw productkeuzes in één oogopslag te bekijken.


Stap 7

Via het menu rechts op het scherm kunt u uw vloeren ook op veel verschillende manieren delen en opslaan.
U kunt een link kopiëren om deze te delen of met iemand delen via Facebook.
U kunt uw nieuwe vloer ook delen via e-mail of een kopie van de afbeelding downloaden om te bewaren.