3D Ontwerp

Een beeld zegt meer dan duizend woorden en dat geldt ook voor jouw renovatieplannen. Wanneer je bij tegelstudio Carro Casa vertelt wat je in gedachten had, bootsen we jouw droominterieur piekfijn na met een driedimensionaal beeld.


Keramische tegels, natuursteen tegels, laminaat of parket in een bepaalde stijl of kleur? De mogelijkheden zijn eindeloos! En aangezien we in onze tegelstudio gebruik maken van de laatste snufjes op het gebied van technologie via onze design tool, kan je daar zelf over oordelen.

Tegelstudio Carro Casa bespreekt jouw interieur idee

Kiezen voor Carro Casa, is kiezen voor advies op maat. Stel je wilt je woning omvormen tot een plek waar je graag thuiskomt, maar je weet niet welk type parket, laminaat of tegels het best tot z'n recht komt. Dan heeft onze tegelstudio de ultieme oplossing: De 3D-design software.

Wereldwijd doen professionals beroep op deze software om de aankleding en inrichting van interieurs tot in de kleinste details waarneembaar te maken. Tegelstudio Carro Casa volgt het voorbeeld! Hoe gaat dat nu precies in zijn werk? Wel, je bezorgt ons foto's van de kamer(s) die bijvoorbeeld van tegels of parket voorzien moeten worden, en je vermeldt alle afmetingen.

Daarna bespreken we de mogelijkheden van de ruimte en jouw kleur- en vloervoorkeuren. Bezit je al over meubilair en vraag je je af of dat wel past bij jouw favoriete keramische tegels of natuursteen tegels? Geen probleem! Aan de hand van onze fotodatabank selecteren wij soortgelijke meubels en geven wij deze een plaats in je toekomstige kamer. Op deze manier krijg je een voorsmaakje aan de hand van een levensecht beeld!

Bepaal de details bij tegelstudio Carro Casa

Eens ons team aan de slag is gegaan met alle informatie, verbazen wij jou graag met een eerste versie van het eindresultaat. Ben je nog niet volledig overtuigd van jouw vloerkeuze of ben je onzeker over de look van de tegels, het parket of laminaat?

Dan neemt tegelstudio Carro Casa jouw twijfels weg! Soms overweeg je liever eerst enkele alternatieven alvorens je een definitieve beslissing maakt en dat lukt enkel door alle opties in aanmerking te nemen.

Bovendien gaan we nog een stapje verder met de 3D-software door de kleinste details te personaliseren van jouw woonkamer, badkamer of inkomhal.

Want naast de verfkleur van de muren, de print, tint en grootte van de tegels, kunnen we zelfs de lichtinval customizen. Tegelstudio Carro Casa zorgt met andere woorden voor een ontwerp waar je tevreden over bent.

Interieuradvies bij tegelstudio Carro Casa

Klinkt een op maat gemaakt 3D-design als muziek in je oren? Dan nodigt het Carro Casa team jou graag uit in onze tegelstudio! Voor dit project betaal je 150 euro en krijg je de beelden, na definiteve aanvaarding van de offerte, mee naar huis zodat je aannemer er zich op kan baseren.

Beslis je echter om je tegels of parket bij tegelstudio Carro Casa te bestellen? Dan zien wij dit als een voorschot op je bestelling. Bij vragen of onduidelijkheden staat ons team je te woord via +32 (0)2 304.10.10 of info@carrocasa.be.

Enkele realisaties in 3D

Maak een afspraak voor een 3D ontwerp