Hartelijk welkom in onze toonzaal

Kom langs, wandel door onze showroom en ontdek er de mooiste tegels voor de beste prijs.

Carro Casa is gemakkelijk bereikbaar via de E40.
U vindt onze toonzaal op een boogscheut van de N2, tussen Leuven en Brussel

Ons adres: Leuvensesteenweg 526 te 1930 Zaventem

Voor een eerlijke prijs

U vindt bij ons de kwaliteit waar u op staat, maar u betaalt er geen cent te veel voor. Omdat wij verstandig inkopen, rechtstreeks importeren en goed over onze kosten waken, kunnen wij u voor alle tegels een correcte prijs bieden.

U droomt van een nieuwe badkamer of een nieuwe keuken? Nieuwe vloertegels in de gang? Een nieuwe bestrating in de tuin?

Loop zeker eens langs bij Carro Casa tegels & natuursteen in Zaventem, waar u rustig kiest uit een enorm aanbod van kwaliteitstegels voor een scherpe prijs. En waar wij tot uw dienst staan met deskundig advies.

Voor elk budget, voor ieders smaak

U ziet het meteen wanneer u onze toonzaal binnenstapt: de keuze is enorm. Volkeramische vloertegels, exclusieve glasmozaïek, oogstrelende wandtegels en tijdloze natuursteen: Carro Casa heeft het allemaal.
Voor binnen en voor buiten. Voor vloeren en voor muren. Voor klassieke huizen en voor moderne woningen.
Voor ieders smaak en voor elk budget.

Kwaliteit en topmerken

Bij Carro Casa vindt u sobere budgettegels en weelderige luxe-tegels en alles wat daartussen ligt. De kwaliteit gaat van gewoon goed tot uitstekend. Wij kiezen altijd betrouwbare leveranciers die producten brengen die hun degelijkheid al bewezen hebben. Italië en Spanje zijn natuurlijk koplopers op het vlak van tegels.

Wij kiezen bewust voor kwaliteit, design en service en importeren daarom geen keramische tegels uit het verre Oosten, maar dichterbij. Wij bieden u dan ook een mooie keuze uit toonaangevende Europese landen: leuke tegels in groot formaat, van een goede kwaliteit, voor minder geld dan u denkt.

Openingsuren toonzaal

Hieronder de openingstijden van onze toonzaal. Wilt u de toonzaal bezoeken? Rondkijken kan altijd. Wilt u zeker geholpen worden door een tegeladviseur? Dan adviseren we u om een afspraak te maken per e-mail info@carrocasa.be of per telefoon op het nummer 02/304.10.10

Maandag van 08.30 tot 18.00u doorlopend
Dinsdag van 08.30 tot 18.00u doorlopend
Woensdag van 08.30 tot 18.00u doorlopend
Donderdag van 08.30 tot 18.00u doorlopend
Vrijdag van 08.30 tot 18.00u doorlopend

Zaterdag van 09.30 tot 17.00u doorlopend
Zondag en feestdagen gesloten