PARKET

Parketvloeren zijn een populaire keuze voor interieurontwerp vanwege hun natuurlijke uiterlijk, warmte en elegantie. Parketvloeren zijn gemaakt van hout, waardoor ze een warme en gezellige sfeer creëren in een ruimte. Ze zijn verkrijgbaar in een breed scala van houtsoorten en afwerkingen, van eiken tot esdoorn, waardoor ze een geweldige optie zijn voor een breed scala aan interieurstijlen.

Een van de grootste voordelen van parketvloeren is hun duurzaamheid. Wanneer goed onderhouden, kunnen parketvloeren jarenlang meegaan en zelfs worden geschuurd en opnieuw afgewerkt voor een nieuwe look. Parketvloeren zijn ook bestand tegen vocht en hitte, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitenruimtes.

Parketvloeren kunnen worden gelegd in verschillende patronen, zoals visgraat, rechte lijn of een willekeurige lay-out. Dit maakt ze veelzijdig in gebruik en een mooie aanvulling op ieder interieur.

Al met al, parketvloeren zijn een prachtige en duurzame keuze voor interieurontwerp. Ze creëren een warme en gezellige sfeer en zijn beschikbaar in een breed scala van houtsoorten en afwerkingen.

10 mm collection
10 mm collection
Bamboo
Bamboo
14 mm collection
14 mm collection
15 mm collection
15 mm collection