Blog

Cersaie is de internationale beurs van architecturale keramiek en badkamerapparatuur die één keer per jaar, in september, in Bologna, Italië, wordt gehouden. Dit jaar waren niet minder dan 840 exposanten aanwezig om hun nieuwe producten te tonen, waaronder 452 tegelfabrikanten en 181 merken voor badkamer uitrusting. Meer dan een derde van deze...

Bij een doorsnee houtvloer is vloerverwarming mogelijk, al zouden we het niet aanraden. In dit geval zijn er namelijk strenge vereisten op vlak van ondergrond en parketsoort. Bovendien moet je na de plaatsing voortdurend rekening houden met de luchtvochtigheid en temperaturen in huis, die zo weinig mogelijk mogen schommelen.

De badkamer is, op het wc na, waarschijnlijk de eerste plek in huis waar je 's ochtends vertoeft om je klaar te maken voor de werkdag. Maar de badkamer kan eveneens een plek zijn waar je wil vertoeven om tot rust te komen, te genieten en relaxen na een drukke werkdag.

Wanneer je tegenwoordig een vloer moet kiezen, heb je de keuze uit verschillende mogelijkheden. Lamelparket, of méérlagig parket is een optie. Lamelparket is een alternatief voor massief parket. Massieve vloeren werken onder invloed van warmte of vocht. Met lamelparket los je dit probleem grotendeels op.

Chinese blauwe hardsteen: veel mensen hebben hun bedenkingen over deze natuursteen. Toch is deze natuursteen misbegrepen en is deze handig om in huis te hebben.