Patroontegels

Patroontegels zijn een prachtig decoratief element voor binnen- en buitenruimtes. Ze zijn beschikbaar in een breed scala aan ontwerpen, afmetingen en kleuren, waardoor er veel opties zijn om de perfecte match te vinden voor elke stijl en smaak.

Patroontegels worden vaak gebruikt als accentmuur of als vloerbedekking in badkamers, keukens, halletjes, trappenhuizen, etc.
Ze kunnen ook worden gebruikt voor terras, patio's en zwembadomgevingen. De patroontegels kunnen gelegd worden in een rechte lijn, een patroon of een willekeurige lay-out, dat maakt dat ze veelzijdig zijn in gebruik.

Ze zijn vervaardigd uit keramiek, cement of terrazzo, waardoor ze geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik en zijn bestand tegen vocht en hitte.

De patroontegels zijn een prachtige manier om een kleurrijke en opvallende aanvulling te maken op een ruimte. Ze kunnen een geweldig accent zijn voor een neutrale achtergrond of kunnen een ruimte een geheel eigen stijl geven.

Al met al, patroontegels zijn een prachtige en veelzijdige keuze voor elk interieur of exterieurontwerp en zullen zeker een blijvende indruk achterlaten.