Tegelstudio Carro Casa, jouw vloeren expert

Je twijfelt aan het potentieel van een ruimte, het formaat of design van tegels of je bent niet helemaal op de hoogte van het technisch aspect van het werk? Je vloer een make-over geven hoeft niet gelijk te staan aan dilemma's of stress en dat begrijpen we bij tegelstudio Carro Casa als geen ander. Ons team helpt particulieren en professionals daarom met plezier aan een verbluffende voor en na. Tegelstudio Carro Casa begeleidt je dus van begin tot einde!

Techniciteit is onze troef. Wanneer je een specifiek interieur idee hebt, gebeurt het wel eens dat je de technische zijde ervan over het hoofd ziet. Tegelstudio Carro Casa bezit echter de vakkennis om jouw renovatie tot in de kleinste details uit te voeren.

Denk maar aan het opmeten van de ruimte of het aanvragen van de vereiste technische keuringen. En dat zonder het esthetisch gedeelte uit het oog te verliezen! Want tegelstudio Carro Casa investeert ook in professionele kleurenconsulenten en interieurarchitecten, zodat je kunt genieten van persoonlijk advies over tegels, laminaat of parket. Daarnaast kan je rekenen op onze uitstekende dienst na verkoop indien je problemen ervaart.

Professionele plaatsing door onze eigen vaklui

Wist je dat bij tegelstudio Carro Casa terecht kunt voor de ultieme gemakkelijkheidsoplossing? Of het nu om de keuken, hal, oprit of het zwembad gaat, je kunt op tegelstudio Carro Casa vertrouwen voor de deskundige plaatsing van kwaliteitsvolle duurzame tegels. Wij weten dat het niet evident is om de meest geschikte tegels uit te kiezen, laat staan daarna aan een zoektocht naar een betrouwbare vakman te beginnen.

Het is ook net daarom dat ons team luistert naar al jouw wensen en specialisten inschakelt die zorgen voor een afgewerkt eindresultaat. Zowel aannemers, tegelzetters, loodgieters als elektriciens zien erop toe dat jouw interieur in orde is van a tot z.

Dé tegelstudio voor een oplossing op maat

Natuursteen tegels, laminaat of parket kiezen wordt kinderspel met een gepersonaliseerd interieurontwerp van Carro Casa. In onze tegelstudio nodigen we jou uit voor een gedetailleerde bespreking van wat jij graag wilt, wat mogelijk is en hoe wij jouw droomruimte kunnen realiseren. Om het geheel te visualiseren, brengt tegelstudio Carro Casa een exacte 3D-weergave tot stand met de door jou uitgekozen tegels, parket of laminaat.

Tegels, parket en laminaat voor elk budget

Bouwen of renoveren is al snel een hele klus en één aanspreekpunt voor de aankoop van tegels, een aangepast interieurontwerp én de plaatsing ervan bespaart je heel wat kopzorgen.

Het lijdt dus geen twijfel dat het een goed idee is om op tegelstudio Carro Casa te bouwen. Wil jij onder de indruk zijn van wat Carro Casa voor je kan doen? Laat je dan inspireren in onze toonzaal in Zaventem of contacteer ons via +32 (0)2 304.10.10.