Tegelstudio Carro Casa

Droom je van een interieur dat jouw smaak volledig weerspiegelt en ben je nog op zoek naar het perfecte parket, laminaat of de ideale tegels? Zaventem biedt een top tegelstudio met een uitgebreid assortiment aan kleuren en stijlen.


Bij Carro Casa genieten zowel particulieren als professionals van tal van vloeren voor binnen en buiten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wat mag je verder van tegelstudio Carro Casa verwachten?


We laten je alvast kennis maken met ons familiebedrijf!

Divers aanbod bij tegelstudio Carro Casa

Mooie wandtegels die met je badkamer matchen, laminaat dat jouw woonkamer in een gezellige plek transformeert, de ideale kleur van klinkers voor jouw oprit, ...


Tegelstudio Carro Casa beschikt over vloeroplossingen voor al jouw werken en dat met oog voor de esthetische afwerking. Denk maar aan parket en laminaat volgens de laatste trends, tegels in alle diktes en dessins en klinkers in een wijde waaier aan kleuren.

Of had je misschien een groter project in gedachten? Ook dan kan je op onze tegelstudio rekenen, want het Carro Casa team weet steeds de meest duurzame, slijtvaste vloeren voor te stellen. Publieke plaatsen zoals hotels, discotheken, zwembaden of ziekenhuizen worden op die manier voorzien van de geschikte vloerbekleding.

MET TROTS MAKEN WE UNIEKE & ESTHETISCHE INTERIEURS         VOOR DE MODERNE MENS

Tegelstudio met sterke service

Wanneer je jouw eigen thuis bouwt of een renovatie plant, heb je al snel een specifiek beeld voor ogen. Het is echter niet vanzelfsprekend om jouw smaak concreet weer te geven en dat begrijpt het Carro Casa team maar al te goed. In onze tegelstudio doe je dan ook meer dan enkel tegels kopen, want wij denken mee aan jouw project.

Modern, klassiek, Scandinavische stijl of de industriële look,... Bij ons kies je laminaat, parket, keramische tegels of natuursteen tegels volgens jouw budget en voorkeur. Daarnaast creëren we in onze tegelstudio een simulatie van het eindresultaat aan de hand van een gedetailleerd 3D-ontwerp inclusief jouw favoriete verfkleuren, meubilair en vloerbekleding.

Dé tegelstudio voor professional en particulier

Ben je benieuwd naar ons gamma of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Dan nodigt tegelstudio Carro Casa je graag uit in de toonzaal in Zaventem! Je kunt er zowel onze nieuwste collectie vloerbekledingen ontdekken, als jouw favoriete tegels kopen in het cash & carry gedeelte.

Had je graag een preview? Laat je dan verrassen door de nieuwkomers in onze catalogus! Voor specifieke inlichtingen neem je contact op met onze tegelstudio via +32 (0)2 304.10.10 of info@carrocasa.be.