Waarom Carro Casa?

Met Carro Casa kiest u voor een solide en betrouwbare partner op de Belgische bouwprojectmarkt. Bovendien kan Carro Casa voor elk project een passende totaaloplossing aanbieden.

Bij het bouwen van woningen of appartementsgebouwen is het essentieel dat de eindklant de juiste keuzes kan maken wat betreft vloer- en wandbekleding. In dit proces vinden wij dat, naast de aangewezen materialen en vakmanschap, advies en service de belangrijkste parameters zijn in een samenwerking.

Onze showroom is dan ook zo opgebouwd dat wij u als professional (bouwpromotor, aannemer of architect) de beste keuze kunnen laten maken binnen een zeer uitgebreid aanbod, conform lastenboek en smaak.

Carro Casa staat garant voor professionele fit to measure dossieropbouw, begeleiding en verwerking van elk individueel dossier binnen een project.

MET TROTS MAKEN WE UNIEKE & ESTHETISCHE INTERIEURS VOOR DE MODERNE MENS

Dankzij een gedreven team, onze grondige product- en marktkennis en een eigentijdse en soms ook een beetje een eigenzinnige visie op keramische materialen kunnen wij met u bekijken wat de beste keuzes zijn voor uw project en elk dossier samen met u opbouwen.

Carro Casa kiest resoluut voor de meest innovatieve materialen, plaatsing- en onderhoudstechnieken.
Regelmatig organiseren wij hierrond opleidingen- en informatiesessies.
Uiteraard is onze gerenommeerde service de absolute basis van elke samenwerking.

In onze gloednieuwe toonzaal kan u als professional terecht om oplossingen te zoeken
voor de meest veeleisende klanten.

Wij kiezen ervoor om in te zetten op totale beleving en ontwikkelden onze showroom met deze gedachte.
Sfeer en beleving waar u en uw klant zich aangesproken voelden door de materialen en de mogelijkheden die keramiek te bieden heeft in al zijn aspecten.

Wij werken met kwaliteitsmaterialen voor een high end resultaat. Bijkomend leggen we de focus op de technische aspecten van tegels en dit in functie van alle mogelijke toepassingen: vloer- en wandbekleding, gevelbekleding, grote keramische XXL platen en specifieke systemen zoals tegeldragers.

Als projectontwikkelaar kan u hier terecht voor de meest innovatieve systemen.

Dé plaats voor bouwpromotoren

Ben je benieuwd naar ons gamma of wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Dan nodigt Carro Casa je graag uit in de toonzaal in Zaventem! Je kunt er zowel onze nieuwste collectie vloerbekledingen ontdekken, als jouw favoriete tegels kopen.

Voor specifieke inlichtingen neem je contact op met ons via +32 (0)2 304.10.10 of info@carrocasa.be.