Inspiratie

Op onze inspiratiepagina tonen we u graag uiteenlopende "tegel" ideeën. We hebben ze voor u gerangschikt per ruimte en gebruik. Klik op de gewenste inrichting voor inspiratie voor uw nieuwe tegels.

Tegelinspiratie leefruimte

We inspireren u graag voor ideale tegels voor de leefruimte. Bekijk hier enkele voorbeelden van onze collecties voor keuken, zithoek en slaapkamer.

Tegelinspiratie badkamer

Tover uw badkamer om tot een wellnessruimte en creëer sfeer met de perfecte aankleding. Hier vindt u enkele leuke ideeën voor uw droombadkamer.

Tegelinspiratie terras en oprit

Voor een gezellig terras bent u bij ons aan het juiste adres. Doe inspiratie op en geef uw terras/oprit net dat tikkeltje extra.

Tegelinspiratie winkel

Een klassevolle uitstraling voor uw zaak met de perfecte tegels? Neem hiervoor een kijkje naar onze selectie creatieve winkelinterieurs.

Tegelinspiratie horeca

Proef de sfeer van inspirerend en duurzaam interieur voor uw horecazaak met deze selectie beelden die wij samengesteld hebben voor u.

Tegelinspiratie kantoren

Maak een aangename en productieve werkomgeving met behulp van deze selectie tegels voor een professionele look van het kantoor.