Allerlei soorten tegels

16-01-2018

Nieuwe tegels kopen, dat staat gelijk met meerdere overwegingen maken. Aangezien we bij Carro Casa verschillende soorten tegels aan je voorstellen, is het belangrijk om jezelf enkele vragen te stellen. We horen je al luidop denken: "Welke soorten tegels zijn het meest geschikt voor de ruimte?", "Welk materiaal vind ik het mooist?", "Welke tegels zijn makkelijk schoon te maken?", ... Ons team helpt een antwoord vinden op al je vragen!

Soorten tegels: veelzijdige keramische tegels

Er bestaan tal van soorten tegels en van keramische tegels heb je zonder twijfel al eens gehoord. Typerend voor keramische tegels is dat ze een goede binnen- en buitenoplossing zijn. En wist je dat ze ook budgetvriendelijk zijn?

Dit omdat ze sneller en op grotere schaal geproduceerd kunnen worden. Daarnaast is morsen geen probleem bij keramische tegels. Je hebt in één-twee-drie ongewenste vlekjes verwijderd én er blijft geen spoor achter. Ideaal als keukentegels dus! Of droom je al een tijdje van moderne soorten tegels zoals cementtegels of betontegels? Dan verrassen we je met indrukwekkende imitaties in keramiek. Hout, blauwe steen, beton,... Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat!

Soorten tegels: unieke natuursteen tegels

Natuursteen tegels zijn een natuurlijk en duurzaam alternatief. In vergelijking met andere soorten tegels vergen ze echter relatief meer aandacht bij het onderhoud. Door enkele eenvoudige onderhoudstips in het achterhoofd te houden, geniet je echter wel enorm lang van een kwaliteitsvolle vloer.

Waar kan je natuursteen tegels nu allemaal laten plaatsen? Wel, dat gaat van vloertegels tot terrastegels. Zo geeft bijvoorbeeld een prachtig afgewerkte, donkergrijze basalt of een grijs-zwarte Chinese kalksteen karakter aan je terras.

Soorten tegels: knappe Marokkaanse tegels

Een tegelsoort waarbij je onmiddellijk een vakantiegevoel krijgt? Dat zijn ongetwijfeld Marokkaanse tegels! Deze originele tegels zijn handgemaakt en worden langzaam in de oven gebakken.

Elke tegel is verschillend en dus ook uniek. Wanneer je alle soorten tegels even op een rij zet, wordt daarnaast al snel duidelijk dat je met Marokkaanse wandtegels je badkamer tot een gezellige ruimte omtovert. En dat lukt niet enkel door een krachtige kleur te kiezen, je kunt ook kiezen voor een mix van kleuren. Het resultaat? Een warme en zonnige sfeer!

Ontdek onze verschillende soorten tegels

Stijlvolle natuursteen tegels, originele Marokkaanse tegels of smaakvolle keramische tegels met een goede prijs-kwaliteitsverhouding? Daarvoor kan je terecht bij tegelstudio Carro Casa. Twijfel je tussen bepaalde soorten tegels? Dan weet je ons te vinden in Zaventem!