De woonkamer: perfect voor vloertegels

31-07-2018

De woonkamer is één van de belangrijkste kamers in huis. We ontvangen er gasten, ontspannen er na een drukke dag en gebruiken ze zelfs als bureau- en eetruimte. Om al deze activiteiten een plekje te geven, mag een logische en praktische indeling zeker niet ontbreken.

De juiste vloertegels kiezen

De juiste keramische tegels kiezen is dan ook een belangrijk onderdeel bij de inrichting van je woonkamer. Daarvoor ben je bij Carro Casa aan het juiste adres. Carro Casa heeft tal van verschillende types vloertegels, laminaat en parket, die elk hun eigen effect hebben op de uitstraling van uw woonkamer.

Een uitgebreid assortiment aan tegels voor je woonkamer

Door de nieuwste trend is het mogelijk het gevoel van echte parket in je living te halen zonder deze te moeten leggen. Keramisch parket: je hebt het uitzicht van echte parket, maar met de voordelen van keramische tegels.

Hetzelfde geldt voor betontegels die zorgen voor een betonlook. Het grote voordeel van deze tegels is dat je vloerverwarming kan toepassen.

Je kan eventueel ook kiezen voor natuursteen tegels in je woonkamer. Deze keramische tegels hebben een uniek karakter, omdat geen enkele van de tegels dezelfde is. Natuursteen is ook een zeer duurzaam product. Blauw steen wordt heel vaak gekozen, maar hier biedt Carro Casa je ook een keramische tegels die dezelfde look and feel hebben als alternatief.