Keramische tegels voor binnen: comfort en kwaliteit

13-07-2018

Ben je nu een fanaat van een landelijke stijl of heb je liever een hedendaagse woning. Scandinavisch design of klassiek? Met keramische tegelvloeren bekleed je elk interieur. Bovendien zijn ze duurzaam, zeer degelijk en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook dat is de luxe van keramische vloertegels.

Kwaliteit: onverwoestbaar
Keramische tegelvloeren gaan zeker een heel leven mee. Er is geen enkele vloerbekleding die zo sterk en duurzaam is als een keramische vloertegel.

Wooncomfort met keramische tegels
Keramische vloertegels bestaan uit heel veel afwerkingen, formaten en designs.
Bijna elke natuurlijk element, zoals hout of natuursteen kan men terugvinden in keramische tegels. Bovendien hebben ze bijna dezelfde look and feel en dit zonder de onderhoudsongemakken!

Keramische tegels bestaan in alle mogelijke uitvoeringen van natuurlijk tot gesatineerd over glanzend, zodat je het uitzicht van elke kamer in je woning volledig zelf kunt bepalen, zonder in te boeten op het gebruiksgemak.

Voor binnen en buiten
De toepassingen voor keramische vloertegels zijn quasi onbeperkt. Je kan ze zowel voor binnen als buiten gebruiken. Zowel als vloertegel voor in je woonkamer als voor je terras, waarbij je dezelfde tegel kan gebruiken, maar dan wel in een diktte van 2 cm.

Bij Carro Casa hebben we een groot aanbod aan keramische tegels, zowel voor binnen als buiten. We kunnen je altijd een oplossing op maat bieden die past binnen jouw budget. Hoogwaardige kwaliteit, topmerken en aantrekkelijke prijzen zijn daarbij belangrijke troeven.