Duurzame tegels voor een kindvriendelijk interieur

26-06-2018

Heb je plannen om je vloer te vernieuwen? Dan kan je best rekening houden met verschillende factoren. Niet alleen het esthetische plaatje telt, de kras- en slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid van je vloer zijn minstens even belangrijk. Zeker wanneer je kinderen hebt.

Duurzame tegels herken je aan de basis
De steensoort bepaald de duurzaamheid van je tegelvloeren. Heb je vooral aandacht voor comfort en stevigheid in je woning? Dan kan je best opteren voor keramische tegels.
Vergeleken met natuursteen, laminaat en parket is de slijtvastheid van keramische tegels beduidend beter.

Niet onbelangrijk met kinderen in huis die je vloer aan verschillende beproevingen onderwerpen. Denk maar aan etensresten, vetvlekken en vallend speelgoed.

Indien je voor zekerheid kiest, raadt Carro Casa je volkeramische tegels aan. Niet alleen bieden zij je een hoge slijt- en krasvastheid aan, bovendien zijn ze onderhoudsvriendelijk. Ze zijn op-en-top waterbestendig en dankzij hun gladde oppervlak, gemakkelijk reinigbaar. Ideaal product om ze te reinigen is een ontvettend product gemengd met heet water.

Voor de badkamer heeft Carro Casa volgende tip voor jou: Kies voor grote formaten. Want des te minder voegen je hebt, des te minder het vuil zich kan opstapelen. Bovendien ogen grote tegels strak en trendy. Bijkomend voordeel van grote tegels is dat ze visueel de ruimte gaan vergroten.

Wie het schoentje past, ...
Volkeramische tegels worden vaak geplaatst in ruimte waar er veel beweging is en waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. Denk maar aan de keuken, de inkomhal of de woonkamer. Volkeramische tegels geven deze leefruimtes net dat tikkeltje meer om zo je woning een klassevolle afwerking te voorzien.

Indien je meer wil weten over de volkeramische tegels en hoe ze in de fabrieken geproduceerd worden, raden wij je aan een bezoekje te brengen aan de toonzaal van Carro Casa.
Onze raadgevers zullen met plezier je meer info verschaffen over de duurzaamheid van deze tegels,samen met een uitgebreid stijladvies en technische data.