Een uitzonderlijk aanbod aan vloertegels

14-06-2018

Zeg me hoe je woont en ik vertel je wie je bent; dit is zeker en vast ook zo voor de keramische tegels van Carro Casa. Keramische tegels bestaan uit dunne lagen keramisch materiaal. Dit is een mengsel van zand, klei en andere natuurlijke substanties. Ze zijn in verschillende vormen, diktes en afmetingen verkrijgbaar. Keramische tegels zijn ook hard, sterk, hygiënisch en vuurbestendig en deze vloertegels passen perfect op esthetisch vlak bij je woning.

De mogelijkheden op het gebied van vloertegels zijn eindeloos. Zo bestaan er cementtegels, betontegels, Marokkaanse tegels, keramisch parket, mozaiek tegels, natuursteen tegels, graniet tegels en retro tegels. Bovendien is er voor elke categorie keuze uit een uitgebreid kleurenpallet en zijn ze beschikbaar in alle denkbare formaten.

Keramische tegels: elegantie en authenticiteit in uw woning

De bekendste onder de vloertegels zijn zeker en vast de keramische tegels. Deze vloertegels zijn gemaakt van gemalen klei die op hoge temperaturen gebakken wordt. Afhankelijk van de samenstelling en het bakproces kunnen tegels gemaakt worden met verschillende uitstralingen en sterktes. Hierdoor onderscheiden we verschillende types keramische tegels (grestegels, terracotta, dubbel hard gebakken tegels, porcellanato tegels of specifieke badkamertegels).

Vloertegels, van cementtegels tot keramisch parket

De woonkamer is de centrale leefruimte in uw interieur. De juiste vloertegel kiezen is dan ook een belangrijk onderdeel bij de inrichting van je woonkamer. Bij Carro Casa vind je vloertegels in verschillende kleuren en soorten. Wij hebben verschillende types keramische tegels, gaande van cementegels die zorgen voor een moderne, hype uitstraling tot keramische parket welk meer een warme en rustige uitstraling weergeven.

Accenten binnen de inrichtingen kunnen bepaald worden door het toevoegen van Marokkaanse tegels, zelliges genaamd of retro tegels. Deze patroontegels werden in een nieuw jasje gestoken en kunnen een moderne woning een frisse touch meegeven. Natuursteen tegels daarentegen geven een natuurlijke look en feel aan je interieur.

Vloertegels die gemakkelijk te onderhouden zijn

Keramische tegels hebben één groot voordeel: ze zijn gemakkelijk in onderhoud. Of het nu gaat om betontegels, graniet tegels, keramische parket of andere vloertegels: regelmatig met een zacht reinigingsmiddel de tegels proper maken is al voldoende om ze hun oorspronkelijke elegantie en authenticiteit te bewaren. Bij Carro Casa vind je bovendien een uitgebreid gamma aan reinigingsproducten, afhankelijk van het type tegels.

Kwaliteitsvolle vloertegels tegen scherpe prijzen

Zoekt u het ideale product voor uw vloer. Dan zijn de vloertegels van Carro Casa zeker en vast de moeite waard. Je vind er vast en zeker je smaak en dit voor ieders budget. Ben je aan het renoveren en wil je die oude vloertegels vervangen door graniet tegels, of die retro tegels in je gang combineren met een keramisch parket: bij Carro Casa vind je een uitgebreid assortiment aan vloertegels.

Wil je graag meer informatie over ons uitgebreid aanbod aan vloertegels, of ben je benieuwd naar de prijzen van onze tegels? Aarzel dan niet om ons te contacteren of kom gerust eens langs in onze showroom te Zaventem.