Hexagone tegels : de grote comeback

13-04-2018

Misschien heeft u ze al gezien in de toonzaal van Carro Casa te Zaventem. Zeshoekige of hexagone tegels zijn terug van weg geweest. Hun gebruiksvriendelijkheid en zeer verfijnde look-and-feel hebben hier veel mee te maken.

Zeshoekige tegels : ideaal voor de creatievelingen
Ben je op zoek naar iets speciaal ? Een unieke tegelvloer die volledig je persoonlijke interieurvoorkeuren weerspiegelt ? Dan zijn de hexagone of zeshoekige tegels op je lijf
geschreven omwille van hun creatieve flexibiliteit.

Zeshoekige tegels kunnen verkregen worden in verschillende kleuren, zodat je zelf het ideale kleurpatroon kunt samenstelling voor je woning. Heb je het liever eenvoudig en sober in je woning ? Dan kan je natuurlijk je limiteren tot één kleur.

Hexagone tegels beschikbaar in alle formaten
Natuurlijk bestaan de hexagone tegels al langer dan vandaag. Je kon deze zeshoekige tegels als wand-of vloertegel al terugvinden in design interieurs. Feit is wel dat de hexagone tegels een re-look gekregen hebben door toevoeging van een grote waaier aan nieuwe formaten.

Kleine of grote hexagone tegels combineren heeft een grote impact op het eindresultaat. Grote zeshoekige tegels creëren vooral rust en harmonie, terwijl dat de kleinere hexagone tegels je interieur een retro-uitstraling geven.

Onderhoudsvriendelijk is de norm
Hexagone tegels zijn niet enkel bijzonder slijtvast, ze zijn ook eens gemakkelijk in onderhoud. daarom beantwoorden ze aan alle eisen van een eigentijdse, gebuiksvriendelijke tegel.

Ben je zelfs eens benieuwd of zeshoekige tegels een design touch kunnen geven aan je woning ? Kom dan gerust eens langs in onze toonzaal te Zaventem.