Keramische tegels voor jouw interieur

19-04-2018

Met keramische tegels kan er eigenlijk niet misgaan. Er zijn namelijk zo veel verschillende patronen, formaten, diktes en afwerkingen dat je altijd wel je gading vindt. Carro Casa in Zaventem staat je met plezier bij met raad en daad om tegels uit te kiezen die perfect bij jouw smaak, persoonlijkheid en budget passen.

Keramische tegels vs natuursteen tegels

Keramische tegels worden geproduceerd en worden dus niet, zoals natuurstenen tegels, uit de natuur gehaald. Dit zorgt ervoor dat je veel meer zelf in de hand hebt, zoals de patronen, de afwerking, maar ook de kwaliteit van de tegels.

Keramische tegels vertonen dus minder onvolmaaktheden dan hun natuurstenen tegenhangers. Daarenboven kunnen ze veel uniformer gemaakt worden dan natuurstenen tegels, die vaker kleine verschillen tonen per tegel.

Soorten keramische tegels

Met keramische tegels kan je alle kanten op! Wist je dat er keramische tegels zijn met houtlook, natuursteenimitaties, tegels die lijken op beton of imitaties van blauwe steen? Daarnaast vind je bij Carro Casa keramische tegels voor buiten, voor op je terras, oprit, en ga zo maar door. Ook wandtegels, keukentegels en badkamertegels in keramiek zijn bij ons verkrijgbaar. Natuurlijk heb je voor diverse ruimtes verschillende sterktes van tegels nodig!

Keramische tegels: slijtvast en onderhoudsvriendelijk

Keramische tegels zijn slijtvast en kunnen, afhankelijk van de afwerking, elke ruimte van een bekleding voorzien. Daarenboven zijn ze erg gemakkelijk in onderhoud aangezien dit type tegels weinig poreus is, waardoor vuil of stof zich niet gemakkelijk hecht. Keramische tegels kunnen verglaasd of onverglaasd verkregen worden, in allerlei verschillende afmetingen en zelfs in dikke of dunne formaten. Kleuren of patronen? Ook daar is geen gebrek aan! Wat betreft de vorm van de tegels kan je bovendien kiezen tussen een rechte of een afgebogen afwerking. Keramische tegels worden dus volledig op jouw woonstijl afgestemd!

Keramische tegels voor binnen of buiten

Tegelstudio Carro Casa voorziet zowel commerciële panden als woningen van particulieren van mooie keramische tegels. Dankzij onze verschillende kleurgamma's en duurzaamheidsklassen kunnen we je ervan verzekeren dat we een ruim assortiment voorzien voor elke ruimte. En dat zowel voor binnen als voor buiten! Of je nu op zoek bent naar klassieke of naar moderne keramische tegels: wij hebben allerlei soorten keramische tegels in huis.

Een vraag over onze keramische tegels?

Voor meer info over onze keramische tegels kan je om het even welke vraag doorsturen via het contactformulier. Of breng een bezoek aan onze winkel voor jouw gepersonaliseerd 3D-ontwerp!