Prachtige terrastegels voor buiten

12-03-2018

Het terras of balkon is tijdens de zomer een echt meerwaarde voor je woning. Het is één van de belangrijkste leefruimtes in je woning. Je kan hier lekker ontspannen en genieten van je tuin, ontbijten in de ochtendzon of een barbecue organiseren met vrienden op een warme zomerdag.

Dit belangrijk onderdeel van je woning verdient dan ook de beste terrastegels met klasse. Deze keramische tegels moeten immers bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. De indeling van deze tegels is dus totaal verschillend van de binnentegels.

Van natuursteen tot keramische tegels

Bij Carro Casa trachten wij ons aanbod zo breed mogelijk te houden. Zo kan je bij ons terecht aan een breed gamma aan terrastegels. Heb je graag de charme van de natuur? Dan kan je misschien beter opteren voor natuursteen tegels. Natuursteen is duurzaam en geeft je terras een uitzonderlijke look.

Een uitgebreid assortiment aan keramische tegels om je terras aan te leggen

Bij Carro Casa vind je terrastegels in alle kleuren en afmetingen. Zo houden we eveneens alle mogelijke design zo breed mogelijk. Je kan kiezen uit terrastegels met een rustiek karakter, cementtegels voor een moderne hype woning, natuursteen tegels, basalt tegels, blauwe steen tegels en graniet tegels. Ook hebben we een uitgebreid gamma aan keramische terrastegels met een houtlook.

Anti-slip tegels voor buiten

De tegels van je balkon of terras worden zwaar op de proef gesteld. Denk maar aan de schommelende temperaturen tussen zomer en winter. De terrastegels worden eveneens blootgesteld aan regen en vorst. Daarom bestaan er keramische tegels die een ruwer structuuroppervlak beschikken