Slaapkamer: parket, laminaat of tegels

07-09-2018

De slaapkamer is een plek waar je tot rust moet komen. Je begint en eindigt er de dag. Bij het ontwerpen en inrichten is het dan ook belangrijk zoveel mogelijk balans te brengen in het interieur. Vaak kiezen klanten voor parket of laminaat in de slaapkamer, omdat deze een warme en gezellige sfeer creëren. Ze voelen warm aan de voeten en zijn een verlengde van de gemoedsrust welke je zoekt voor een slaapkamer.

Maar ook tegels behoren tot de mogelijkheden. Niets zo aangenaam als tegels met vloerverwarming in de winter

Bij Carro Casa hebben we dan ook een uitgebreid assortiment aan vloertegels voor de slaapkamers. Maar niet alleen de vloer kan met betegelen. Eveneens wandtegels kunnen gebruikt worden in de slaapkamer.

Een moderne slaapkamer inrichten met vloertegels

Zoals in elke ruimte waar je een modern interieur wil creëren, kies je ook in de slaapkamer best voor gladde, neutrale en tijdloze tegels. Er zijn heel wat keramische tegels die bij deze omschrijving passen. Voor de industriële look kan je kiezen voor cementtegels of betontegels in grijstinten.

Wil je het geheel een iets warmere toets geven? Keramische tegels, imitatie parket, met vloerverwarming is een goed alternatief voor het parket of laminaat en ze passen eveneens mooi in een moderne slaapkamer.

Landelijke slaapkamer: ideeën en inspiratie

Een landelijke slaapkamer heeft een romantische en charmante uitstraling waarin je volledig tot rust kan komen. De natuurlijke kleuren en materialen zorgen voor een stijl die je kan integreren in elk type woning. En keramische tegels, imitatie parket past perfect binnen een landelijk interieur. Het is eveneens mogelijk om te opteren voor een rustieke vloertegel of een combinatie van beide.