Tegels marmer look: topklasse zonder toegevingen

20-07-2018

Reeds als in de Renaissance associeert men marmer met pracht en praal. Denk maar aan de elegantie van witte Carrara marmer uit Italië. Deze natuursteen slaagt er dan in om finesse met stijl te combineren. Toch heeft marmer ook enkele nadelen. Denk maar aan de vlekgevoeligheid. Zo kan je best geen matte natuursteen gebruiken in je keuken.

Altamura
Altamura
Prestige
Prestige
Natural age
Natural age

Het alternatief: keramische tegels met marmer look
Wanneer je dol bent op marmer en je wil deze gebruiken op zuurgevoelige plaatsen, raadt Carro Casa je aan om over te schakelen naar keramische tegels met marmerlook.
Dit alternatief combineert het beste van beide werelden: dankzij de inktjet technologie verkrijg je een look and feel van de superioriteit van marmer en dit in combinatie mer het
gebruikscomfort van keramische tegels.

Authenticiteit troef met marmer look
De collecties die we je bij Carro Casa aanbieden hebben exact dezelfde look and feel van marmer. Of het nu gaat om travertin, grigio pulpis of carrara marmer. Elegantie en verfijnheid met een warme toets.

Zelfs het unieke karakter van de marmertegels wordt behouden: elke tegels is anders. In tegenstelling tot echte marmer bieden deze keramische tegels een meerwaarde op het gebied van duurzaamheid, kras-en slijtvastheid en comfort. Bijkomend voordeel is dat ze zowel in een matte als blinkende uitvoering bestaan.

Super-onderhoudsvriendelijke keramische tegels
Je merkt het al: Niet alleen geven keramische tegel, imitatie marmer een authentieke look aan je interieur. Ze zijn daar bovenop nog een onderhoudsvriendelijk. Door het feit dat ze uit keramiek vervaardigd worden hebben ze nog een tal van voordelen:

  • Keramische tegels zijn vlekbestendig
  • Ze zijn 100% duurzaam en slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • De keramische tegels, imitatie marmer zijn beschikbaar in vele formaten. Van de klassieke 30 x 60 en 60 x 60 tegel tot en met de grote keramische platen van 120 x 240 en 160 x 320.
  • Keramische tegels zijn maatvast

Van alle markten thuis
Je hebt ze misschien al gezien en wij kunnen het je bevestigen: grote keramische platen zijn in. En deze bestaan ook in imitatie marmer. Van 80 x 80 tot 120 x 120 cm. en voor de wand heb je zelfs formaten van 120 x 240 en 160 x 320 cm.

Wil je meer informatie bekomen over deze magnifieke keramische imitaties marmer, dan nodigen wij je graag uit in onze toonzaal te Zaventem om ons gamma te ontdekken.