Tegelstudio met unieke werkwijze

Jouw thuis is de plek waar je dagelijks vertoeft, ontspant en herinneringen creëert. En dat doe je liefst in een gezellig interieur dat helemaal bij je past. Je kan je al snel inbeelden hoe jouw perfecte thuis er uitziet, maar je beseft dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij alle beslissingen en werken die voorafgaan. En net daarom kan je op  Carro Casa bouwen! Zowel bij het bepalen van jouw stijl, selecteren van tegels als bij het coördineren van de plaatsing ervan. Onze tegelstudio biedt kortom een complete service. er invullen...

Jouw 3D-ontwerp bij tegelstudio Carro Casa

Hoe gaan we nu bij Carro Casa te werk? Wel, we nodigen particulier en professional uit in onze toonzaal voor een uitgebreide bespreking van jouw visie op je bouwproject. Modern, klassiek of rustiek, we ontdekken samen de stijl die je aanspreekt.

Daarnaast bekijken we welk parket, laminaat of tegels daarmee overeenstemt en hoe dit er concreet zou uitzien. Een visuele voorstelling mag dus zeker niet ontbreken, vind je niet? Bijzonder bij Carro Casa is dat we met behulp van de nieuwste software een 3D-ontwerp van jouw interieur tot stand brengen dat gebaseerd is op de ruimte die je in een nieuw jasje wilt steken. Hiervoor maken we gebruik van de specifieke afmetingen, tegels, parket of laminaat naar keuze én het meubilair. Zo sta je niet voor onaangename verrassingen, maar weet je exact wat je mag verwachten van het afgewerkt geheel.

Tegelstudio waar je van a tot z wordt bijgestaan

Renovaties, grote projecten of kleinere werken, bij tegelstudio Carro Casa verlaat je de toonzaal met een gerust gevoel. Na het virtuele voorsmaakje, hoef je je niet langer af te vragen of het parket, laminaat of de tegels matchen met de ruimte.

Daarnaast hebben onze experts het vak volledig in de vingers en kan je op hen vertrouwen. Kan je niet wachten om je door Carro Casa te laten begeleiden? Kom dan langs in onze toonzaal in Zaventem. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 18u30 en op zaterdag van 09u30 tot 17u00.