Blog

Een vloer of wand in je woning bekleden, dat wil zeggen keuzes maken: tegels, natuursteen tegels, parket of laminaat. Betontegels, marokkaanse tegels, natuursteen tegels, keramisch parket. Lichte tinten of donkere tinten. Mozaiek tegels voor in de badkamer. Voor elk wat wils.

In stijlvolle oude huizen kom je ze nog vaak tegen. Cementtegels met kleurrijke patronen. Deze geotrische betegelde vloeren met zwierige florale motieven werden oorspronkelijk aangewend om de huizen van aristocraten op te sieren.

Je vloer is de basis, de fundering van je interieur. Er lijdt dus geen twijfel dat een doordachte interieurvormgeving essentieel is om tegels te vinden die helemaal jouw ding zijn. Of je nu vloertegels, terrastegels of wandtegels nodig hebt, bij Carro Casa hebben we het allemaal. En dat volgens élke woonstijl! We werpen alvast een blik op onze ...

Bij Carro Casa helpen we je graag verder met het uitkiezen van de tegels van je dromen. Wanneer je deze gevonden hebt is het enkel nog maar een kwestie van ze te bestellen. Maar hoeveel tegels zal je exact nodig hebben? Natuurlijk wil je niet te veel bestellen om te vermijden dat je achteraf met stapels tegels over blijft. Of...

De parketvloer is vandaag de dag nog steeds één van de populairste vloerbekledingen die op de markt zijn. Omdat parket in iedere woning kan worden geïntegreerd, geschikt is voor iedere interieurstijl, en dus ook jouw woning een persoonlijk en gezellig karakter kan meegeven, zal dit waarschijnlijk wel altijd zo blijven.