Blog

Wanneer je besloten hebt om die oude badkamer te gaan renoveren en voor een nieuwe badkamer te kiezen, komen er tal van vragen naar boven waarop je een duidelijk antwoord moet formuleren. Wat met de haalbaarheid van mijn project? Voor welke opstelling ga ik kiezen? Vervang ik het bad in een doucheruimte? Een badkamer inrichting is niet altijd...

De woonkamer is één van de belangrijkste kamers in huis. We ontvangen er gasten, ontspannen er na een drukke dag en gebruiken ze zelfs als bureau- en eetruimte. Om al deze activiteiten een plekje te geven, mag een logische en praktische indeling zeker niet ontbreken.

Reeds als in de Renaissance associeert men marmer met pracht en praal. Denk maar aan de elegantie van witte Carrara marmer uit Italië. Deze natuursteen slaagt er dan in om finesse met stijl te combineren. Toch heeft marmer ook enkele nadelen. Denk maar aan de vlekgevoeligheid. Zo kan je best geen matte natuursteen gebruiken in je keuken.

Ben je nu een fanaat van een landelijke stijl of heb je liever een hedendaagse woning. Scandinavisch design of klassiek? Met keramische tegelvloeren bekleed je elk interieur. Bovendien zijn ze duurzaam, zeer degelijk en zeer onderhoudsvriendelijk. Ook dat is de luxe van keramische vloertegels.